Congress over

Congresul Mondial JCI Antalya 2007 s’a incheiat!

SSL14562

Au participat 3.108 de delegati din 105 tari. Noi am fost doar 10 ( e OK considerand vechimea JCI Romania ) insa de multe ori am fost ‘sufletul’ petrecerilor .. si ‘dupa petrecere’ ( chiar…cum se traduce after-party? ) 😉

Talking about parties… cele mai reusite au fost ‘Turkish Night’ si ‘Canada Night’ … si am fost foarte dezamagit de petrecerea Americii Latine..

SSL14522

Au fost de toate : sesiuni de business networking, traininguri, ceremonii de premiere, super-petreceri, Campionatul de Fotbal, bai in piscina si in mare, shopping .. toate astea intr’o locatie impresionanta.

Drumul de la restaurant & conferinte la camera mea trecea pe sub niste arcade unde ma intersectam in medie cam cu 6-7 persoane din tot atatea tari … e un sentiment extraordinar ce te incarca cu multa energie pozitiva!

SSL14511

Din pacate am plecat cu 2 zile mai devreme ( business stuff ) … imi pare rau ca am pierdut Presidential Gala si Tunisia Party.

Overall, sunt foarte multumit… a fost un timp investit si nu pierdut… e genul de eveniment dupa care simti ca poti duce la bun sfarsit orice proiect..in plus, parca privesti cu alti ochi fenomentul ‘globalizarii’

Next year – New Delhi 😉

Un gând despre „Congress over

  • Cu mare regret in suflet ca nu am ajuns la Congres, astept cu sufletul la gura sa vad muuuuuuulte poze si sa ascult povestile de acolo. Asa ca Daniel……..sezatoare tata!.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s