Domenii .asia – lansare pe 20 februarie 2008

Pe 20 februarie 2008, incepe goana dupa domeniile .asia. De la aceasta data, incepe asa numita perioada Landrush, cand absolut toata lumea poate iregistra un domeniu .asia

asia-domain.jpg

Pe data de 9 octombrie 2007, incepuse  perioada Sunrise, in care numai anumite entitati puteau inregistra. Se pare ca .asia este mai cautat decat .eu ( comparand perioadele de Sunrise ). Si daca ne gandim la diferenta de populatie dintre cele 2 continente, e foarte probabil ca situatia sa se mentina si de la 20 februarie.

In primul sfert din 2006 s’au inregistrat 10,1 milioane de noi domenii, comparativ cu 8,7 milioane inregistrate in primul sfert din 2005.  Ok, tendinta e de crestere vertiginoasa…dar eu tot cred ca domenii precum .mobi nu prea isi au rostul.

Revenind, cat de justificat este sa iti inregistrezi domenii .asia? Poate doar daca afacerea ta vinde ( in orice fel ) in acea parte de lume…  sau daca nimeresti niste domenii generice si vrei sa le vinzi..  sau poate doar pentru fun.

3 Responses to Domenii .asia – lansare pe 20 februarie 2008

  1. Nino spune:

    Mmm, sa stii ca un domeniu de asia e intodeauna o investitie buna. Macar cu titlul de specula si tot e OK. Plus ca prin zona aia sunt tot felul de nume si numere care sa merite sa te uiti macar la un domeniu cu .asia in coada.

  2. danieltiganila spune:

    Mda… daca reusesti sa inregistrezi http://www.marelezidchinezesc.asia sau http://www.kungfu.asia or something like that. De fapt eu stiu pe cineva care sigur se bucura -am un amic cu o agentie de turism ce vroia sa ofere niste ‘calatorii’ interesante in Japonia si China.

  3. sorin spune:

    Vad ca batalia pentru .asia nu e chiar asa mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: