Living your dream…

Fie ca recunoastem sau negam, fie ca suntem costienti sau nu, toti visam, avem scopuri teluri si obiective. Unele sunt marete, altele meschine…  iar altele, pur si simplu, irealizabile!

Ce se intampla cand te opresti? Cand, pur si simplu, iti este frica sa continui.  Cand ai indoieli. Cand gresesti si te intrebi daca merita sa o iei de la capat. Cand iti dai seama ca esti mai bun decat te cred altii, dar mult mai slab decat credeai tu ca poti fi. Ce te face sa mergi mai departe? Ce te face sa deschizi ochii si sa visezi in continuare?

Nu stiu! Poate e o lista intreaga de motive. Sau poate te va surprinde si pe tine cand vei afla de ce.

Sambata asta am avut o intalnire cu niste investitori spanioli. Au stat la unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucuresti. In hol, asteptandu’i, m’am intalnit cu proprietarul hotelului. Ne’am salutat si am schimbat cateva cuvinte. Apoi a facut ceva ce m’a impresionat! Nu ma asteptam. Si cu atat mai mult de la cineva ca el. S’a dus catre pianul din lobby, s’a asezat si a inceput sa cante partituri clasice. Canta bine, asa cum eu nu o sa cant niciodata. I mean how cool is it?..  to play the piano in your own hotel… leaving the guest wondering why the confident look in the piano boy’s eyes 😉

Life can be good!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: