top of page

Living your dream…

Fie ca recunoastem sau negam, fie ca suntem costienti sau nu, toti visam, avem scopuri teluri si obiective. Unele sunt marete, altele meschine…iar altele, pur si simplu, irealizabile!



Ce se intampla cand te opresti? Cand, pur si simplu, iti este frica sa continui. Cand ai indoieli. Cand gresesti si te intrebi daca merita sa o iei de la capat. Cand iti dai seama ca esti mai bun decat te cred altii, dar mult mai slab decat credeai tu ca poti fi. Ce te face sa mergi mai departe? Ce te face sa deschizi ochii si sa visezi in continuare?


Nu stiu! Poate e o lista intreaga de motive. Sau poate te va surprinde si pe tine cand vei afla de ce.


Sambata asta am avut o intalnire cu niste investitori spanioli. Au stat la unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucuresti. In hol, asteptandu-i, m-am intalnit cu proprietarul hotelului. Ne-am salutat si am schimbat cateva cuvinte. Apoi a facut ceva ce m-a impresionat! Nu ma asteptam. Si cu atat mai mult de la cineva ca el. S-a dus catre pianul din lobby, s-a asezat si a inceput sa cante partituri clasice. Canta bine, asa cum eu nu o sa cant niciodata. I mean how cool is it?... to play the piano in your own hotel…leaving the guests wondering why the confident look in the piano boy’s eyes :)


Life can be good!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page