top of page

"Nu ma intreba cum am facut primul milion…"

Nu imi plac cliseele si lucrurile comune.



Din dorinta de apartenenta sociala si din frica de a gandi sau de a fi perceputi gresit, multi folosesc si aproba expresii uzate si, de cele mai multe ori, foarte stupide.


Aud tot mai des in ultimul timp, despre cum nu trebuie intrebat despre primul milion. Ce e asa de tabu in legatura cu acest prim milion? Cand voi face primul milion, va fi o placere sa explic cui ma va intreba ;) Si nici macar nu imi va fi frica sa nu divulg vre-o reteta originala a succesului.


Ce alt motiv in a evita sa vorbesti, decat mijloacele "legally challanged" folosite pentru acest milion? Ok. Nu o sa te intreb nimic. Dar daca vei avea tupeul sa ne dai lectii de morala si etica, sa apari la TV, tinand discursuri despre corectitudine sau daca vei avea nesimtirea sa vrei in parlament, asteapta-te sa fii intrebat.


Genul asta de atitudine, certifica intr-un fel caile oculte de a face afaceri. Ok! Stiu. Nu am inventat noi roata, asa e peste tot, mai ales la noi…in jungla corupta unde trebuie sa iti pui cizmele de cauciuc (for all the shit) daca vrei sa "dansezi" blah, blah. Totusi, indicat e sa te poti privi in oglinda si sa poti dormi linistit noaptea (if you know what I mean).

In rest, "noi sa fim sanatosi", ca sa inchei pe aceeasi limba.

88 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page