Friends 2.0

The worlds aren’t colliding any more…

 Prietenii sunt importanti. Fara prieteni nu se poate. Nu are importanta daca nu sunt asa de buni si sinceri cum ii credeai. Sau daca uneori te dezamagesc.  Intotdeauna am avut multi prieteni si mi’a placut sa socializez. Pana pe la 23 de ani, lucrurile erau destul de simple. Intalnirile erau dese si se puteau intampla oricand. Daca ieseam cu 2 amici si ma intalneam intamplator cu un al 3’lea, nu era nicio problema. S’ar fi integrat perfect in grup. Prietenii mei se cunosteau intre ei, intr’o masura mai mare sau mai mica.

Acum e diferit. Nu spun ca imi place sau displace, doar ca e diferit. Cei foarte vechi s’au imputinat. Sau ne vedem/auzim asa de rar, incat numai prieteni nu suntem. Practic, acum am cam 4 grupuri de prieteni : Prietenii Parteneri de afaceri, Prietenii de conjunctura ( pe care nici nu mai stiu exact de unde ii stiu), Prietenii din scoala si Prietenii din copilarie. Frecventa intalnirilor se intampla in aceeasi ordine.

Acum avem OutlookCalendar si nu mai putem stabili unde si cand ne vedem, decat dupa 10 minute de discutii la telefon. Mai grav, unii pun chiar secretara sa se ocupe ;). Intalnirea cu „vechea gashca”, este indelung planuita..dar pare sa se amane la nesfarsit. Iar daca, intamplator, 2 dintre grupurile amintite se ‘intersecteaza’, intalnirea parca nu are sens.

Anul asta, in septembrie, planuiesc o mare petrecere de ziua mea. Inca ma gandesc cum sa o ‘configurez’ 😉

Life can be friendly, sometimes…

3 gânduri despre „Friends 2.0

  • Si totusi daca o sa dai telefon intr-o vineri seara cred ca reusesti sa ii aduni! Trebuie doar sa fii destul de convingator! Sau poate sa ii pacalesti cumva (mie mi-a reusit)! 😉

  • In mare parte sunt de acord, dar sunt unele relatii de prietenie. care dureaza si nu se schima nici dupa mult timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s